top of page

Coaching en advies Arnhem Persoonlijke Coaching Loopbaan Coaching Coaching Coaching Leiderschaps coaching Coaching afvallen Coaching onderwijs Coaching personeel Coaching werkvloer Coaching op maat Coaching ontwikkeling Coaching Kracht Coaching Arnhem Coaching Coaching en begeleiding coaching en training

Coaching medewerkers

Vanuit de organisaties waar ik mee heb gewerkt weet ik dat bedrijven gezond zijn en blijven wanneer medewerkers ruimte voelen om fouten te mogen magen, te kunnen groeien en zichzelf durven uit te spreken. 

Je neemt een werknemer aan om profijt te halen uit diens persoonlijkheid en karakter dat dienend is aan de taak en functie in de organisatie. Je zet  de goedlachse juf voor de klas omdat ze een positieve uitstraling heeft. Je kiest voor de heldere en consistente manager om het personeel te leiden. Je stelt een goed dynamisch team samen omdat je denkt dat ze elkaar goed aanvullen.

 

Dat de juf ook chaotisch is had je niet ingecalculeerd. Jouw topmanager valt uit omdat zijn vrouw ernstig ziek is en ondanks het zo'n goed team leek, schort het aan goede communicatie en komen ze niet uit de verf. Het zijn allemaal voorbeelden uit de directe praktijk.

 

Vaak zie ik dat deze (privé-) veranderingen geen plek mogen hebben. Ze verstoren immers iets in het werkproces.

Mijn visie:  door juist deze veranderingen en omstandigheden als onderdeel te aanvaarden, plek te geven, kan je tijdig en op constructieve wijze veranderingen aanbrengen die zowel medewerkers als de organisatie ten goede komt. 

Ik maak graag samen helder wat er nodig is.

Ik coach de medewerker  op gebied van communicatie en bewustwording waarbij ik er naar toe werk dat iemand zelf stappen in de goede richting kan zetten.

Ook bespreek de persoonlijke omstandigheden die effect hebben op het functioneren en maak de cirkel van invloed zichtbaar en hanteerbaar.

"Of we vinden een weg of we maken er één "
bottom of page