top of page
Loopbaancoaching

Coaching en advies Arnhem Persoonlijke Coaching Loopbaan Coaching Coaching Coaching Leiderschaps coaching Coaching afvallen Coaching onderwijs Coaching personeel Coaching werkvloer Coaching op maat Coaching ontwikkeling Coaching Kracht Coaching Arnhem Coaching Coaching en begeleiding coaching en training

" Wat wil je later worden vroeg de juf. Ik keek haar aan, ik wist het niet. Ik dacht dat ik al iets was. " - Toon Hermans. 

 

In het leven willen we allemaal iemand worden maar vergeten we dat we eigenlijk al iemand zijn. In jouw eigen persoonlijkheid zitten van jongs af aan al kwaliteiten en competenties. Het zijn jouw persoonlijke krachten. 

 

Op jonge leeftijd worden we geacht keuzes te maken voor studie en werk en misschien passen de keuzes niet meer bij het leven dat je wil leiden.  Misschien heb je een burnout gehad en ontdekte je dat het werk teveel van je vroeg of ben je gewoon ongelukkig met het werk wat je nu doet. 

De vraag ' Wie ben jij en waar word je gelukkig van? ' is een belangrijk startpunt.  

Tijdens de loopbaancoaching help ik je onderzoeken wat je kwaliteiten, competenties en talenten zijn. Vanuit daar kijken wij naar werk dat echt bij je past. In gesprek zal ik je vragen stellen die helpen bij het helder krijgen van wat bij jou pastmaar we gaan ook praktisch aan het werk. Ik werk ondermeer met de methodiek van Stephen Covey.

Heb je vragen? Bel dan gerust of stuur een mail.

"Wat wil je later worden vroeg de juf. Ik keek haar aan ik wist het niet. Ik dacht dat ik al iets was "
-  Toon Hermans  - 
bottom of page