Persoonlijke Coaching

Bij deze coaching ligt het accent op jouw persoonlijke ontwikkeling.

Dat betekent dat we samen kijken waar jouw knelpunten en kwaliteiten liggen. De reden dat je op deze pagina terecht bent gekomen is omdat je iets wil veranderen. Je loopt vast in het leven of het lukt niet een bepaald doel te verwezenlijken. Het kan ook zijn dat je niet goed weet wat er speelt. Misschien ben je onzeker, heb je een negatief zelfbeeld, pieker je veel of vind je het moeilijk voor jezelf op te komen. Of misschien is er een patroon zichtbaar in je leven dat zich steeds magisch lijkt te herhalen. Mocht je een stap willen zetten dan help ik je graag.

Mijn benadering

Coaching en advies Arnhem Persoonlijke Coaching Loopbaan Coaching Coaching Coaching Leiderschaps coaching Coaching afvallen Coaching onderwijs Coaching personeel Coaching werkvloer Coaching op maat Coaching ontwikkeling Coaching Kracht Coaching Arnhem Coaching Coaching en begeleiding coaching en training

Mijn drijfveer is mensen laten inzien tot welke mooie dingen ze in staat zijn, als zij hun eigen verhaal kennen en daar betekenis aan kunnen geven. Om daar te komen geef ik je ruimte om te onderzoeken wat er speelt, waar je hulp bij nodig hebt en wat je weerhoudt om keuzes te maken of je leven voluit te leven.

De plek van kwetsing, weerstand en tegenslag is daar waar de mooiste levenslessen worden geleerd en waar men wijzer wordt. Als je in tegenslag zingeving kunt vinden, hoe lastig soms ook, kan je vreugde en een betekenisvol leven naar je toe trekken. 

 

Ik zal goed met je afstemmen wat bij jou past.  Ook kan het zijn dat ik je opdrachten mee geef die richting geven aan jouw doel. Maar altijd in overleg met jou.

 

Samen kijken wij waar de knelpunten zitten en ook waar je kwaliteiten liggen. Verandering vraagt moed. Het vraagt moed om je open te stellen en te onderzoeken. Het vraagt moed om nieuwe stappen te zetten. Wanneer je de eerste stap zal zetten, zal ik je hartelijk welkom heten.

In een eerste kennismakingsgesprek kijk ik hoeveel sessies jij ongeveer nodig hebt. Dit kan variëren van 2 tot 10 sessies.

De sessies duren een uur. Je kan ook kiezen voor een sessie van 1,5 uur.

 

Heb je vragen? Bel dan gerust, start een chat of stuur een mail.