top of page
Coaching Leiderschap

Coaching en advies Arnhem Persoonlijke Coaching Loopbaan Coaching Coaching Coaching Leiderschaps coaching Coaching afvallen Coaching onderwijs Coaching personeel Coaching werkvloer Coaching op maat Coaching ontwikkeling Coaching Kracht Coaching Arnhem Coaching Coaching en begeleiding coaching en training

Als leidinggevende komt er veel op je af. Je dient alle ballen hoog te houden en de juiste keuzes te maken op het juiste moment.

Je bent eindverantwoordelijke voor een team en moet adequaat kunnen handelen. Je moet doortastend, invoelend, vindingrijk zijn. Communicatief sterk, probleemoplossend en positief. Kortom: je moet veel. 

Leiderschap is een prachtige (op) gave. Het vraagt een bepaalde mate van voorzienigheid en moed. Maar op de eerste plaats zijn leiders net als ieder ander, mensen met eigen beperkingen, beproevingen en kwaliteiten.

Wie ben jij als leidinggevende? Wat is jouw motivatie om leiding te willen geven? Waarin maak jij het verschil en hoe zet jij jouw kwaliteiten in om een team zo aan te sturen dat ze zich kunnen ontwikkelen en tegelijkertijd de ruimte voelen om fouten te mogen maken? Mag jij van jezelf fouten maken?

Als coach en begeleider vraag ik een bepaalde mate van eerlijkheid en kwetsbaarheid om constructief met je in gesprek te kunnen over je leiderschap. Ik wil je een plek bieden waar je in openheid durft te delen wat je lastig vindt of waar je tegenaan loopt. Vanuit daar kunnen we kijken naar wat er nodig is om je te ontwikkelen in je leiderschap.

 

Ik zal je bevragen en eerlijk zijn als ik dingen op merk.

Dit kan confronterend zijn maar altijd met als doel jou inzicht te geven en je verder te helpen in ontwikkeling zodat jij een stevigere basis voelt en je zekerder kunt gaan voelen in je rol als leider. 

"Wie anderen wil leiden moet eerst zijn eigen meester worden" 
bottom of page