top of page

Mijn drijfveer is mensen en teams laten inzien tot welke mooie dingen zij in staat zijn als zij voor hun potentie durven te kiezen. 

 

Iedereen heeft een eigen en uniek verhaal. Dat verhaal is het startpunt.

We hebben allen ons eigen missie te vinden in dit leven.

Een persoonlijke missie, een zakelijke missie. Een missie is groter dan alleen een wens of een verlangen. Het is dat gene doen, wat bij je hoort vanuit wie je bent en de waarden waar je voor staat. Je missie is de stip aan de horizon die er altijd is - ook als het even wat minder goed gaat. En heb je nog geen idee van jouw missie ? Is de missie van de organisatie niet helder?  

Dan nodig ik jou/ jullie graag uit om deze missie met mij concreet en zichtbaar te maken.

Mijn benadering

Ik bekijk, wanneer ik gevraagd wordt een bedrijf of organisatie te helpen, de zaken vanuit het grote geheel. Alles hangt samen met elkaar.  Passend bij de vraag, onderzoek ik wat nodig is om de organisatie te verbeteren en goed op de kaart te zetten. Ik vind het belangrijk om open te staan voor wat de klant zelf inbrengt en tegelijkertijd duidelijkheid te scheppen in wat er mogelijk is en hoe dit bereikt kan worden.  Open en transparante communicatie is daarbij van belang.  Dit betekent ook dat ik eerlijk zal zijn, ten behoeve van het proces, over omstandigheden die noodzakelijk iets anders nodig hebben dan dat wat de huidige stand van zaken biedt. Maar altijd zet ik daar een oplossing of een constructief idee tegenover. Alles is bespreekbaar en dienend aan de wens de organisatie te verbeteren.

Bedrijven & Organisaties

Coaching

In een traject dat ik start vind ik het belangrijk dat iemand er ook écht iets aan heeft. Naast dat ik een luisterend oor bied, stel ik gerichte vragen die tot denken aanzetten en ben ik eerlijk in mijn bevindingen. Ik kijk met jou naar jouw wensen en wat er nodig is om je ontwikkelen. In een intake gesprek onderzoeken en formuleren wij je doel, kijken wij wat haalbaar is, of ik de aangewezen persoon ben om je te helpen en zo ja:  wat ik voor jou kan betekenen. Ook maken wij een stappenplan en zal er tussentijds een evaluatie plaatsvinden om te kijken of wij samen nog steeds op de goede weg zitten. 

De mens is  sterker dan hij vaak denkt  en groter dan zijn angsten. Als we onszelf de ruimte gunnen het pad te bewandelen en ten behoeve van het onderzoek er soms van af mogen wijken, kunnen we werkelijk onszelf ontmoeten en keuzes maken die bij ons passen. De mens is mijn uitgangspunt en daar waar ik jou in je vraag ontmoet ligt  jouw potentie voor verandering en vooruitgang. 

39368022594_3eaf2057d2_h.jpg

Over mij 

Over mij persoonlijk
Image38.jpg

34 jaar geleden werd ik geboren in Amsterdam. Samen met mijn tweelingbroer kwam ik ter wereld. Ik ben opgegroeid in een groot gezin met vijf broers. Mijn leven lang ben ik al geïnteresseerd geweest in de mens en in communicatie. Deze twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.  

Een van de mooiste ontdekkingen die ik de afgelopen jaren deed is dat de mens een ontzettend groot vermogen aan veerkracht bezit. Wij kunnen veel meer aan dan we denken. Wij zijn de makers van ons eigen leven.

Na een aantal jaar werken besloot ik om toelating te doen aan de kunstacademie en werd aangenomen. Het is mijn passie.

De taal van beeld is immers universeel.

Mijn kunstenaarschap is dan ook een actief onderdeel in mijn leven. Momenteel werk ik aan een project over vermissingen in Nederland en doe ik onderzoek naar herdenkingsmonumenten.

Dood, rouw en verlies is een veel terugkomend thema in mijn bestaan geweest.  Het was daardoor ook niet wonderlijk dat de dood en herdenken het thema van mijn afstuderen aan de kunstacademie werd.

Mijn afstuderen werd een project over de ontbrekende namen op het 9/11 memorial in New York. Voor onderzoek heb ik daar een tijd gewoond.

Bewustzijn creëren en dat wat in de schaduw staat in het licht zetten vind ik  belangrijk. Alleen dat waar we  eerlijk over zijn heeft ook daadwerkelijk een kans om in iets anders te transformeren.

Dat geldt ook voor de mens en het dagelijks leven waarbij we vaak moeilijke dingen uit de weg gaan. Of voor bedrijven die vastlopen of opnieuw koers willen bepalen. In dat stuk wil ik iets kunnen betekenen.

Ik ontdekte mijn kwaliteit om anderen te helpen bij zowel de (levens-) vragen waar ze mee rondliepen als  bedrijfstechnische vraagstukken.  Ik begeleidde werkzoekenden met hun loopbaan, hielp verschillende bedrijven met het ontwikkelen van beleid, missie en strategie en coachte personeel in organisaties. 

Vanuit mijn behoefte mens en organisatie te helpen bij communicatie en organisatie is Van Oort Coaching & Advies ontstaan.

Opleiding :

Phoenix opleiding Proffesionele communicatie 

TA, NLP en Systemisch Werken verbonden

2017 - 2021

bottom of page